Heropening 1 juli 2020

Na 4 maanden geen trainingen te hebben kunnen geven vanwege het corona virus mag het per 1 juli weer. Kan niet wachten om weer aan het werk te gaan. Natuurlijk weer aan de gang om bowlers te verbeteren maar ook weer met elkaar de sociale contacten met elkaar hebben is natuurlijk fijn.

Afgelopen weken heb ik protocollen gemaakt om voor de leerling, zijn omgeving en mijzelf de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. Ook had ik al trainingsmaterialen die mij op dit vlak zouden kunnen ondersteunen maar heb ook nog nieuwe hulpmiddelen gekocht zodat er ondanks alle veranderingen veel leereffect gehaald kan worden.

De trainingen starten vanaf 1 juli en het rooster van de dagen waarop training gegeven zal worden zal volgende week bekend zijn. Je kan jouw voorkeuren natuurlijk mailen of via de sms/app doorgeven. (info@bowlingocb.nl / 0653711242 )

Dit bericht is geplaatst in Content. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *