Resultaatclinics herfst 2020

Resultaatclinics

Afgelopen jaar veel trainingsmaterialen gekocht uit Amerika. Hierdoor kan er op, maar ook achter de baan getraind worden waardoor het leereffect  per uur 50% tot 75% omhoog gaat. Het is als 1 + 1 gratis. Je traint bijna 2 uur tijdens 1 uur les omdat je tijdens het wachten op je bal of op je mede cursist dezelfde bewegingen kan maken.

Daarnaast werkt het OCB ETBF Nederlands trainingscentrum met diverse camera- en tabletsystemen voor snelle feedback waardoor er een optimaal leereffect ontstaat. Tevens gebruiken wij nog vele andere trainingsmaterialen waardoor uw gevoel en nauwkeurigheid optimaal gaat worden tijdens en na de training.

  • one and two-handed bowlers Combi-clinics met techniek (timing, release, indiviudeel, enz) en tactiek (baancondities, schuren en polijsten, spares, enz,enz)
  • Zaterdag 7/11 of 28/11
    Zondag 8/11 of 15/11
  • Menken bowling Leiden / Bally’s bowling Rijswijk
  • Kijk voor alle informatie in het menu  bij activiteiten / clinics

Dit bericht is geplaatst in Content. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *