Toernooi 25 jaar OCB

OCB viert haar jubileum op 28 februari 2015 en zal de hele dag zal in het teken staan van haar 25 jarig bestaan. Er wordt een toernooi georganiseerd waarin speciale formats zijn ingebouwd waar het getal 25 steeds zal terugkomen.nr 1Tijdens het toernooi zullen er de hele dag achter de banen festiviteiten/activiteiten plaats vinden.

Met elkaar gaan  we er een happening van maken met om 16.30 uur een receptie waar niet alleen een drankje en een hapje zal worden geserveerd maar waar ook de 25 jaar OCB de revue zal passeren en waar ook nog enkele andere interessante ontwikkelingen met u worden gedeeld.

Dit bericht is geplaatst in Feest, Toernooi met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *