Individuele trainingen

Het gaat hier -voor de duidelijkheid – over privé-trainingen.
Bij deze trainingen staat men onder begeleiding gedurende 1 of 2 uur alleen op de baan. Wil men meer uren privé-les achter elkaar dan wordt er meestal een korte pauze ingelast.
Deze pauze is niet alleen om de spieren wat rust te gunnen, maar ook om alles even te verwerken en te laten bezinken.
Er zal worden begonnen met een gesprek onder het genot van een drankje waarna er op de baan een observatie zal plaats vinden. Deze observatie zal ook op de video worden vastgelegd.
Naar aanleiding van uw doelstelling en de observatie zal er een trainingsaanpak worden gemaakt en deze zal met u worden besproken.
Bij vervolglessen zal er met trainingsplannen worden gewerkt en zullen er verschillende evaluaties worden gehouden om het leerproces en de doelstellingen te bewaken.

Tijdens de trainingen wordt er indien nodig gewerkt met een digitale videocamera, het programma “BowlersmapGold” en de laptop.

1 Reactie op Individuele trainingen

 1. STEFAN KUHN schreef:

  Hallo Hr Van Spronsen (Ben ) ik ben stefan kuhn en bowl in tholen sinds de opening van dit bowlinghuis mnd 05-2015 . van mijn 10 tot 25 ste altijd gebowlt in Sas van Gent bij Sint Albert en Bowlingbond Sas.
  nu is de techniek zoveel veranderd dat ik graag Privelessen zou willen nemen.( speel momenteel 155 Gem in dit lopende seizoen )
  ook mijn zoon Aswin doet mee, maar die is dus voor het eerst op een bowlingclub en staat momenteel 110 Gem te gooien.
  kunt u eens contact met mij opnemen om te kijken wat er mogelijk is.
  bij voorbaad dank. stefan Kuhn meanderlaan 202 4691 LJ Tholen. 06-21246211

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *